Isännöintikeskus Hohtotalo Oy

Onko isännöinnissä hohtoa?

Isännöintikeskus Hohtotalo Oy on tamperelainen, 100% suomalainen isännöintialan yritys. Maksamme verot Suomeen ja työllistämme ihmisiä Suomessa, nämä ovat asioita, joista olemme ihan syystäkin ylpeitä työskennellessämme pirkanmaalaisten taloyhtiöiden ja kiinteistöjen parhaaksi.
Hohtotalon isännöitsijä on taloyhtiön valitsema luottohenkilö, jonka ammattitaitoon voi luottaa. Isännöitsijällä on keskeinen rooli taloyhtiön päätöksenteossa ja omaisuuden hoidossa, joten hänen toimintansa on oltava taloyhtiön edun mukaista, vastuuntuntoista ja kestävää.
Mielestämme nykyaikainen isännöinti ei ole kasvotonta rutiinityötä tai asialistoja, joissa vain taloyhtiön nimi vaihtuu. Se ei myöskään ole pelkkää ennalta määrättyjen tehtävien hoitoa, vaan jatkuvaa asioiden kehittämistä ja arjen viestintää. Hyvä isännöitsijä on aidosti kiinnostunut taloyhtiönsä hyvinvoinnista. Hän tuntee talonsa läpikotaisin ja auttaa hallitusta tekemään taloyhtiön kestävän kehityksen kannalta parhaat päätökset. Hohtotalon tiimi työskentelee yhteistyössä saman katon alla. Nykyaikaiset, viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Tampereella Vuoreksen asuinalueella. Taloyhtiön, osakkaiden ja asukkaiden hyvinvoinnin eteen työskentelee päivittäin isännöitsijän lisäksi myös kiinteistösihteeri ja kirjanpitäjä. Mottomme on: Välitä siitä mitä teet. Siinä, jos jossakin, on hohtoa.

Hohtotalon isännöitsijöiden esittelyt

Susanna Neva, AIT, IAT, ITS-TEK

Olen toiminut kiinteistöalalla erilaisissa tehtävissä vuodesta 2000. Olen suorittanut isännöintialan
perustutkinnot ja toiminut vuodesta 2009 alkaen päätoimisena isännöitsijänä. Vuonna 2012 perustin Isännöintikeskus Hohtotalon.

Suorittamani koulutukset ja tutkinnot:
Kiinteistösihteerin koulutus ja tutkinto (KISI) v. 2003
Isännöinnin ammattitutkinto (IAT) v. 2009
Teknisen isännöitsijän koulutus ja tutkinto (ITSTEK) v. 2011
Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto (AIT) v. 2013

Matti Härkönen, AMK, IAT, PERUS-TEK

Aloitin urani kiinteistöalalla v. 2009. Vuodesta 2013 alkaen olen toiminut päätoimisena isännöitsijänä, jota edelsi 4 vuotta kiinteistöhoidon töiden parissa. Urapolullani olen kartuttanut osaamista kiinteistöhoidostaja isännöinnistä kokonaisuutena. Vaikkatraktorin ratti vaihtuikin toimistopöytään, koen vahvuutenani sen, että olen nähnyt alaa monipuolisesti.

Suorittamani koulutukset ja tutkinnot:
Liiketalouden tradenomi (AMK) v. 2010
Isännöinnin ammattitutkinto (IAT) v. 2013
Teknisen isännöitsijän perustutkinto (PERUS-TEK) v. 2015

Jaana Palin, IAT

Olen toiminut työelämässä aiemmin kaupan alalla vastuullisissa esimiestehtävissä 16 vuoden ajan, hoitanut suuriakin kiinteistöjen korjausprojekteja ja muutoshankkeita. Isännöitsijänä olen työskennellyt pari vuotta ja Hohtotalon tiimiin liityin joulukuun alussa 2019.

Suorittamani koulutukset ja tutkinnot:
Kaupan esimiehen erikoisamattitutkinto KAET
Myynnin ammattitutkinto MYAT
Isännöinnin ammattitutkinto (IAT) v. 2019