Isännöintipalvelut

Ihmisläheistä ja luotettavaa palvelua

Henkilökuntamme tulee hyvin toimeen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa. Ihmisläheinen asiakaspalvelu ja asioiden hoitaminen ajallaan on mottomme. Aktiivinen reagointi taloyhtiön tarpeisiin sekä viestintä on nykyaikana erittäin tärkeää. Molemminpuolinen luottamus on se peruskivi, jonka päälle koko yhteistyö rakentuu. Mahdollisten ongelmien ennakointi ja rehellinen keskustelu ovat avaimia onnistuneeseen yhteistyöhön.
Panostamme päivittäin hohdokkaaseen asiakaspalveluun ja jokainen asiakas on meille tärkeä. Taloyhtiölle on mahdollista avata myös omat verkkosivut huoneistotieto.fi, jolloin tiedonkulku asiakkaiden ja isännöintitoimiston välillä entisestään tehostuu.

Onko teidän taloyhtiössänne hohtoa?

  Isännöitsijämme on aktiivinen ja aikaansaava.Isännöitsijämme on ammattitaitoinen ja pitää minkä lupaa.Isännöitsijämme on helppo tavoittaa.Isännöitsijämme hoitaa rutiinityöt nopeasti.Isännöitsijämme tiedottaa asioista ymmärrettävästi ja ajallaan.Isännöitsijämme on palveluhaluinen ja motivoitunut hoitamaan asioitamme.Isännöitsijämme toimii taloyhtiömme edun mukaisesti.Isännöitsijämme osaa ennakoida korjaustarpeet.Isännöitsijämme osaa varautua tuleviin kustannuksiin.Isännöitsijämme huolehtii kiinteistömme hyvinvoinnista.Isännöitsijämme on hintatietoinen.

  Asiakkaidemme parhaaksi

  Isännöintikeskus Hohtotalo Oy tarjoaa asiakaslähtöistä, hohdokasta isännöintipalvelua
  pirkanmaalaisille taloyhtiöille. Olemme pieni, mutta näppärä toimija. Olemme aidosti kiinnostuneita taloyhtiöidemme asioista, tunnemme ne läpikotaisin ja autamme hallitusta tekemään kestävän kehityksen kannalta parhaat päätökset.

  Hohtotalon isännöitsijä

  Auttaa taloyhtiön päätöksenteossa
  On mukana yhtiön kehittämisessä
  On aidosti kiinnostunut yhtiön hyvinvoinnista
  Luotsaa taloyhtiötä tuloksellisesti eteenpäin