Lomakkeet

Ihmisläheistä ja luotettavaa palvelua

Muuttoilmoitus

Jokaisen taloon/talosta muuttavan on viikon kuluessa muutosta tehtävä taloyhtiölle muuttoilmoitus. Muistathan tehdä erikseen tuloilmoituksen myös huoltoyhtiöön. Kirjallisen tuloilmoituksen perusteella huoltoyhtiö muuttaa nimitiedot portaan nimitaululle, huoneiston oveen, ovisummeriin tms. Tämä tuloilmoitus on vain taloyhtiötä varten, eikä se korvaa viranomaiselle tehtävää muuttoilmoitusta.

Lapsen syntymä

Onnittelumme perheenlisäyksestä. Ilmoitathan lapsen syntymästä taloyhtiön lisäksi myös huoltoyhtiöön. Asukkaan tulee lisätä mahdollinen vesimaksu syntymäkuukautta seuraavan kuukauden alusta lukien vastikemaksuun, koska pienetkin ihmiset kuluttavat taloyhtiössä vettä.

Nimenmuutos

Osakerekisterin nimenmuutosta varten isännöitsijätoimistoon tulee toimittaa lisäksi virallinen asiakirja nimenmuutoksesta (esim. virkatodistus). Dokumentin voi postittaa tai halutessaan lähettää sähköpostin liitteenä. Muistathan mainita dokumentin lähetyksen yhteydessä mitä osoitetta nimenmuutos koskee.

Vikailmoitus

Halutessasi voit tehdä ei-kiireellisen vikailmoituksen tällä lomakkeella. Kiireelliset vikailmoitukset on tehtävä suoraan huoltoyhtiöön.